Home » PRODUSE » Racorduri flexibile » Flexo set
 
  Flexo set
   
 
Documentatie tehnica:
Flexo set 

APLICATII IN INSTALATII DOMESTICE PENTRU FURTUNURI METALICE FLEXIBILE
Flexo Set "KES - TAK"

Furtunurile flexibile metalice din otel inosidabil sunt produse din otel inoxidabil austenitic din seria 300 ceea ce confera de asemenea proprietati igienice.

Furtunurile flexibile metalice produse pe sablon ondulat anular, helicoidal ce permit produsul indoire suficienta fara diminuarea diametrului.

Utilizate in principal pe conductele de apa, prin scaderea timpului necesar montarii coroborat cu simplitatea introducerii in orice modalitate de aplicare, nu necesita ajustari suplimentare pentru orice colt; potrivit pentru conexiunile de intrare si iesire.

Acest nou produs AYVAZ, denumit KES - TAK adica TAIE-INSTALEAZA, este ultima tehnologie pentru sistemele domestice de conducte de apa, ce reduc timpul necesra montarii, diminuand astfel costurile, cac timpul inseamna bani.

Pentru tubulatura neagra lungimile sunt fixe si este necesara pregatire a fiecarei linii drepte si calcul precis al numerului de garnituri plus pregatire capatului de conectare etc. Folosind sistemul KES- TAK nu este necesara nicio pregatire prealabila si/sau calcule laborioase si/sau garnituri suplimentare. Se ia pur si simplu furtunul din cutie, se taie la lungimea dorita, se ataseaza capetele si se monteaza in instalatie in maximum 8-10 minute. Economie de timp si de bani.

Pe langa faptul ca economisiti timp, montarea sistemelor KES - TAK poate avea si aspect decorativ datorita constructiei sale complete din otel inoxidabil.
Compensator seismic tip Rotlu
 
Producatori
AYVAZ
Despre noi   Cerere de oferta   Certificari   Distribuitori   Fabrica   Contact
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 AYVAZ UNIC. Toate drepturile rezervate.